QUI SON

Jardineria Verd D'aro és un servei professional de construcció de jardins, reformes, manteniment i moltes varietats de serveis que els caracteritzen per la seva gran qualitat de treball i un bon fruit del treball. L'empresa de Jardineria Verd D'aro tenen molt en compte i li donen molta importància a la confiança entre treballador i client i per això tots els clients que han contractat el servei d'aquesta empresa han estat molt contents i satisfets tant pel seu bon treball i la rapidesa. 

QUINS SERVEIS OFEREIXEN 

Manteniment de piscines 
Manteniment de jardins
Construcció de jardins
Reformes de jardins
I molts més serveis, per més informació podeu contactar amb nosaltres en Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

 

 

 

HELENA JORNET FINQUES

QUI SÓN

Helena Jornet Finques és una de les finques dominants  la regio de la costa brava per no dir la que més. Compta amb més de 600 propietats arreu de la Costa Brava que podrem trobar en Sant Feliu de Guíxols, S’agaró, Sant Antoni, Calonge, Platja D’aro, Palamós, Pals i molts més municipis els quals ofereixen les millors qualitats i caracteristiques que sempre acaban agradant al client. Apart com ens a pogut confirmar l’equip de HELENA JORNET creuen que la confiança es un apartat esencial en una relació de professional a client i aixo o trebelllant molt poder establir-la confiança amb el client.

 

 

QUINS SERVEIS OFEREIXEN

Éns proporciona diferents serveis els quals són:

  • Lloguer vacacional
  • Ventes de propietats
  • Lloguers de propietats
  • S’ancarregan de trobarta compradors o inquilins

 

PREMIS DONATS

L'agència immobiliària d'Helena Jornet ha rebut els premis BEST REAL ESTATE AGENCY MARKETING SPAIN ( Millor Agencia Immobiliària de Màrqueting en l'estat Espanyol ) i també han sigut nominats entre les tres millors immobiliàries en màrqueting de tot el continent europeu, i tots aquests premis han sigut atorgats per internacional property awards aquest octubre passat a Londres, Anglaterra.

 

 

PER MÉS INFORMACIÓ www.helenajornet.com